Hyreslediga lokaler

På den här sidan får du en samlad överblick av våra lediga lokaler. Vi hyr ut kommersiella lokaler och byggnader i Eskilstuna, Visby och Stockholmsområdet med allt från butikslokaler och kontorslokaler till verkstadslokaler och lagerlokaler.

Är du intresserad av ett etablera din verksamhet på någon av våra orter eller flytta till en ny lokal erbjuder vi många möjligheter. Inför din inflyttning kan vi anpassa ytorna enligt dina krav och när din verksamhet förändras kan vi ofta hitta en lösning, oavsett om behoven är större eller mindre. Alla våra fastigheter har ett strategiskt bra läge och ofta med bra skyltläge, oavsett om det är utanför centrum eller mitt i staden. Välkommen som hyresgäst och att bli en del av Ladingenfamiljen!

Flytta din verksamhet

Att flytta företaget till en ny lokal eller ort kan kännas komplext men inte minst kostsamt. För att minimera risken att den dagliga driften påverkas negativt krävs noggrann planering och kanske till och med en professionell flyttfirma som hjälper till med logistiken. Det är många saker att tänka på inför en verksamhetsflytt som bland annat packning, transporter, eventuell magasinering, montering, städning av lokaler och även återvinning. Med en god planering blir flytten smidig. Vi har mer än 40 års erfarenhet av både mindre och större företag samt myndigheter som flyttar till en ny lokal eller ort. Väljer du att hyra en lokal av oss får du en hyresvärd som lyssnar, förstår, anpassar sig och hjälper till där vi kan så din företagsflytt ska bli så enkel och smidig som möjligt.