Nybyggd fastighet med lokaler i Stäket

I Stäkets nya företagspark är vi nu i slutskedet av byggnationen av moderna och anpassningsbara hyreslokaler. Tomten förvärvades hösten 2020 och i slutet av 2021 påbörjades markarbetet och byggnationen med målet att skapa en hållbar byggnad med låg energiförbrukning. Byggnaden har en total lokalyta på 3640 kvadratmeter varav 1200 kvadratmeter är ledig för uthyrning. Uppvärmningen sker med bergvärme och byggnadens sandwichelement har högsta möjliga U-värde och taket mycket god isolering. I anslutning till byggnaden har finns även ett modernt sorteringsrum, för bästa avfallshantering och goda parkeringsmöjligheter. Den påkostade och arkitektoniskt tilltalande fasaden i Cortén lockar till sig blickar och förutom det har byggnaden ett fantastiskt skyltläge längs Rotebroleden. Järfälla kommun är en av Stockholms mest expansiva kommuner vilket borgar för en lyckosam etablering i området. Intresset för den nya företagsparken har varit stort och logistikmässigt är det ett optimalt läge för företag som ser enkel åtkomst till både E18, E4, hela västerort, Stockholm C samt närliggande flygplatser som ett plus. 2011 passerade 25000 fordon per dygn och i en bedömning från Trafikverket kommer den siffran vara närmare 50000 fordon kring 2030. Redan idag har flera företag etablerat sig här som exempelvis logistikbolaget Airmee och transportföretaget Starcycle. I grannfastigheten huserar Semler Premium Bilar som säljer och har verkstad för Lamborghini, McLaren, Aston Martin och på andra sidan finns Mekonomen och Bilprovningen. Järfälla Kommun har under många år arbetat med Stäkets företagspark med allt ifrån upprättande av detaljplaner till markförsäljning, bygglov och för att locka hit företag. Kommunens ambition är att integrera naturen i området så mycket om möjligt för att skapa en grön företagspark med både träd och insektshem.

Sollentuna Häradsallmänning 1:29

Företagsparken i Stäket Nybygga lokaler Nybyggd fastighet Kommersiell byggnad Skyltläge Hållbar byggnad Kontorslokaler Lokal med bra läge

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

020-400 000


Lediga lokaler vid Allmänningsvägen 75 i Stockholm


Om Norrort

Norrort är det område som ligger Norr om Stockholms kommun. Området innefattar flera kommuner som exempelvis Sollentuna, Upplands Väsby och Järfälla.


Kommunikationer

Läge, läge, läge! Från lokalen som ligger på Allmänningsvägen 75 i Stäket har man snabb och enkel access till E18 mot Enköping och Västerås samt E4 som leder mot Uppsala och vidare norrut. På kort avstånd når man Arlanda och Bromma flygplatser men även hela västerort och Stockholm C. På Rotebroleden passerar bussarna 560 och 560X med hållplatser bara ett stenkast från fastigheten.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.