Ledig kontorslokal att hyra i Skarphäll

Ljus lokal att hyra i handelsområdet Skarphäll City i Visby. Lokalen har totalt 400 kvadratmeter och är renoverad med ljusa kulörer, matta och LED-belysning för att sänka energiförbrukningen. Här finns en ljus entré, kontorsrum, ett stort personalrum med kök och mötesrum. Den lediga lokalen ligger i en stor industribyggnad där fler typer av företag bedriver verksamhet.

Yta: 400 m2

Område: Skarphäll, Visby

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fastigheten, Telefonen 5

Den stora industribyggnaden är fördelad i flera lokaler där olika typer av verksamheter bedrivs. Här hittar vi bland annat Ilexpressen, Anticimex, Yttergrens Rör, Viospatia och Samhall. Byggnaden har till större del en plåtfasad och en del glasfasad där en bilhandel huserar idag.

Området

I området Skarphäll finns ett stort utbud ev verksamheter som kontor, möbelbutiker, matbutiker, bilhandlare, byggvaror och andra tjänsteföretag. Området är Gotlands största handelsområde och ligger öster om Visby innerstad, precis intill Visbyleden.

Kommunikation

Från Visby innerstad tar man sig enkelt till fastigheten via Visbyleden eller Brovägen. Det tar ungefär 7 minuter med bil, 10 minuter på cykel och 30 minuter till fots. Tar man bussen från Visby busstation är man framme på 10 minuter.

Parkering

Stor parkering finns utanför fastigheten.

Kontakt

Marcus Olofsson

Marcus Olofsson

Uthyrare
Telefon 08-203080
Mobil 070-9203061

Bilder