Charmig bostadsfastighet i Visby

I Visby innerstad närmare bestämt på strandgatan 22 återfinns fastigheten Pressen 7. En charmig bostadsfastighet med en stor och grönskande innergård som är en vacker oas för hyresgästerna. Strandgatan var redan under medeltiden Visbys huvudgata och än idag finns flera välbevarade hus kvar från den tiden. Ett närliggande exempel är Gamla apoteket på Strandgatan 26 som uppfördes under 1200-talet och är väldigt utmärkande med sin särpräglade trappgavel. Även i byggnadens vackert renoverade källare återfinns valv från 1100-talet. 2003 belönades fastigheten med DBW:s byggnadsvårdspris.

Pressen 7

Bostadsfastighet Bostäder Lägenheter Flerbostadshus Hyreslägenheter

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.