Nybyggd och ledig hyreslokal i Stäket

Stor lokal för uthyrning med perfekt läge i den nya företagsparken i Stäket. Här har du möjlighet att hyra en lokal som är 1200 kvadratmeter med direkt skyltläge mot Rotebroleden. Lokalen som ligger i markplan har en stor port för lastning och lossning och lämpar sig mycket bra för kontor med showroom/butik med tillhörande lager. Hyreslokalen har en öppen planlösning som enkelt kan anpassas för din verksamhet och ca 4 meter i takhöjd med stora skyltfönster mot Rotebroleden. I byggnaden finns sedan tidigare vår hyresgäst Tomra. I grannfastigheten bedriver Semler Premium Bilar bilförsäljning med tillhörande verkstad för Lamborghini, McLaren och Aston Martin. På andra sidan hittar man Mekonomen och Bilprovningen.

Yta: 1200 m2

Område: Stäket, Stockholm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fastigheten, Sollentuna Häradsallmänning 1:29

Den nybyggda fastigheten består av moderna och anpassningsbara hyreslokaler. Målet under byggnationen har varit att skapa en hållbar och energisnål byggnad. Uppvärmningen sker med bergvärme och både fasaden och taket har mycket god isolering och uppfyller högt ställda energikrav. Här har vi även byggt ett fräscht sorteringsrum för smidig avfallshantering och intill lokalerna finns flera parkeringsplatser att tillgå.

Området

Norrort kallas det område som ligger norr om Stockholms kommun. Då området består av flera kommuner finns många olika typer av tjänster och produkter nära till hands för de som bor och arbetar i Norrort. Här hittar man både industriverksamheter, handelsområden, kontor och bostadsområden.

Kommunikation

Läge, läge, läge! Från lokalen som ligger på Allmänningsvägen 75 i Stäket har man snabb och enkel access till E18 mot Enköping och Västerås samt E4 som leder mot Uppsala och vidare norrut. På kort avstånd når man Arlanda och Bromma flygplatser men även hela västerort och Stockholm C. På Rotebroleden passerar bussarna 560 och 560X med hållplatser bara ett stenkast från fastigheten.

Parkering

Det finns ca 40 parkeringsplatser intill byggnaden.

Kontakt

Marcus Olofsson

Marcus Olofsson

Uthyrare
Telefon 08-203080
Mobil 070-9203061

Bilder