Handelsfastighet på Väster i Eskilstuna

Fastigheten Valpen 2 är belägen centralt på Väster med ett attraktivt skyltläge, där ca 17000 fordon passerar varje dag. Fastigheten ligger på Kungsgatan och Stenmansgatan där olika typer av verksamheter tillsammans skapar en torgkänsla. I större delen av fastigheten huserar dagligvaruhandeln Willy:s men även Konditori Amarant, Byggkonsulten Rune Norbäck, Bangkok Express och Aros vaccin hyr lokaler i byggnaderna. Under 2020 genomgick Swedols gamla lokaler en omfattande renovering och hyresgästanpassning där Biostaden flyttat in. Kort därpå flyttade även kafékedjan Le Croissant in i nyrenoverade kafélokaler, vägg i vägg med biografen. Runt torget finns både klädbutiker, apotek, restauranger och flera olika kontorsverksamheter som tillsammans bildar en livfull stadsdel med mycket att erbjuda.

Valpen 2

Butikslokaler Restauranglokaler Biosalonger Nöjeslokal Kafélokaler Kommersiell fastighet Kommersiell lokal Handelsfastighet Nyrenoverade lokaler Energioptimerad byggnad Hyreslokaler Hyresfastighet

Kontakt

Linda Ahlsén
Fastighetsförvaltare
Telefon 08-203083
Mobil 070-1830021

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Om Väster

Väster är ett populärt område i Eskilstuna som de senaste åren genomgått stora förändringar. Området är under ständig utveckling med målet att skapa ett nytt och attraktivt stadsdelscentrum där service, handel, kontor, bostäder och skolor är i fokus. Ladingen äger många kommersiella fastigheter på Väster som är av kulturhistoriskt intresse och vi arbetar dagligen för att bevara dessa som är en viktig del av Eskilstunas historia som industristad. Planen för området är såväl att bevara de äldre tegelbyggnaderna som att komplettera med nybyggnation för att ge en unik karaktär åt stadsdelen.


Kommunikationer

Tack vare det centrala läget i stadsdelen Väster är det enkelt att ta sig till fastigheten Valpen 2. Här finns goda kommunikationer både för bil och stadsbussar och bara en bit bort från fastigheten passerar busslinjen 7 samt linjen 550B som förbinder Eskilstuna och Köping. Den nya gång- och cykelbron förbinder Väster med John Engellaus gata vilket har förenklat för alla som cyklar och promenerar till området. Precis intill fastigheten på Kungsgatan 66 finns en större parkering som är avsedd för hyresgästernas kunder och besökare. I närområdet och längs Rothoffsvägen finns också andra parkeringsmöjligheter. Fastigheten har ett bra skyltläge i Eskilstuna och närhet till både centrum, högskolan, tågstation, parker och ån.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt