Kontor med bra skyltläge i Rotebro

Ritaren 3 är en kontors- och lagerfastighet med ett perfekt skyltläge precis intill E4:an i Sollentuna, där ca 110 000 fordon passerar varje dygn. I fastigheten har vi på Ladingen vårt huvudkontor men vi hyr även ut lokaler till företagen ALS, Storel, Kemppi, Enequi, Phonelife och Azets. Fastigheten har renoverats i flera omgångar då varje lokal har anpassats för respektive hyresgäst samtidigt som lokalerna har energioptimerats. Under vintern 2020 installerade vi en 200 kvadratmeter stor solcellsanläggning på taket som producerar el både till byggnadens drift, vårt huvudkontor och samtliga hyresgäster som sitter i byggnaden. Dessutom går överskottselen ut till elnätet så även andra kan ta del av vår förnybara energi.

Ritaren 3

Byggnad med solceller Kontorsbyggnad Kontorslokaler Lagerfastighet Lagerlokaler Hyreslokaler Energioptimerad fastighet Lokaler i Rotebro Förnybar energi Skyltläge i Sollentuna

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Lediga lokaler vid Kung Hans väg 3 i Stockholm


Om Norrort

Norrort är det område som ligger Norr om Stockholms kommun. Området innefattar flera kommuner som exempelvis Sollentuna, Upplands Väsby och Järfälla.


Kommunikationer

Med det fantastiska läget på Kung Hans Väg 3 i Rotebro kan man ta sig till centrala Stockholm på bara 20 minuter och till Arlanda på 15 minuter. Rotebro pendeltågstation ligger bara 150 meter från fastigheten vilket också möjliggör goda kommunikationer. I närheten finner du även Rotebro centrum och Rotebro handelsplats som erbjuder bland annat gym, handel, restauranger och service så som post och bank.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt