Kontor- och handelsfastighet i Skarphäll

Det som en gång i tiden varit en industribyggnad med fryslager har genom åren byggts ut, renoverats och anpassats i omgångar åt de verksamheter som flyttat in i fastigheten. Delar av bottenvåningen har byggts om till moderna butikslokaler för sällanköpshandel där man bland annat finner möbler, sängar och färg. Den övre våningen i fastigheten består av en kontorslokal som är helrenoverad och anpassad för vår hyresgäst Transportstyrelsen. I sin helhet har byggnaden moderna och trivsamma lokalytor med fina kök där vi valt lokalt tillverkade kalkstensbänkskivor från Slite stenhuggeri. För att minska byggnadens energianvändning har vi installerat energieffektiv LED-belysning i varje enskild hyreslokal och ventilation med behovsanpassad styrning för att bara ventilera när behov finns. Vidare har byggnaden försetts med ny plåt runtom samt isolering och vindpapp för att få ett betydligt tätare hus och därmed också minska uppvärmningskostnaderna. Här har företagen som hyr lokal i byggnaden ett centralt läge i Skarphäll City som är ett etablerat handelsområde där många stora företag och kedjor bedriver verksamheter.

Borren 1

Kommersiell fastighet Handelsfastighet Industrifastighet Uthyrningslokaler Skarphäll City Handelsområde Handelslokaler Butikslokaler Kontorslokaler

Kontakt

Thomas Pettersson
Driftansvarig
Telefon 08-20 03 85
Mobil 073-613 67 93

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Lediga lokaler vid Skarphällsgatan 13 i Visby


Om Skarphäll

Skarphäll är Gotlands största handelsområde som ligger precis intill Visbyleden, öster om Visby innerstad. I området hittar man allt från matbutiker, bilhandlare, möbelbutiker, byggvaror, tjänsteföretag, kontor och mycket mer.


Kommunikationer

Intill fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter med många tillgängliga p-platser för hyresgästerna och besökare. Utöver det finns en busshållsplats utanför som möjliggör smidig pendling mellan Skarphäll och Visby busstation. Väljer man att cykla finns bra cykelvägar samt stora cykelparkeringar under tak precis i anslutning till lokalerna.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt