Byggnad med Eskilstunas bästa läge utmed ån

Fastigheten Vinkelhaken 7 byggdes 1939 och var under 70 år Eskilstunas stadshotell. I fastigheten fanns förutom en hotellverksamhet även konferenslokaler, en spaavdelning, restauranger och en nattklubb som till stora delar förstördes av en brand 2009. Två år efter branden inledde vi ett omfattande sanerings- och renoveringsarbete där en viktig del var att återskapa hotellets ursprungsstil från 1939. Stadshotellet återinvigdes 7 september 2012 och idag huserar hotellkedjan Elite Hotels i byggnaden tillsammans med Restaurang Grappa, Memlan och gymkedjan Actic. Fastigheten, men inte minst våra hyresgäster har stadens bästa läge utmed Eskilstunaån och ligger i direkt anslutning till Eskilstuna centrum. Området erbjuder ett stort utbud av restauranger, shopping och bara en kort promenad bort ligger Eskilstunas centralstation.

Vinkelhaken 7

Hotellbyggnad Restauranglokaler Gymlokaler Renoverat

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt