Söderhuset i Eskilstuna

För många Eskilstunabor är fastigheten Smedjan 1 känt som ”Söderhuset”. Byggnaden är belägen på Söder som är ett av Eskilstunas mest attraktiva bostadsområden med direkt anslutning till centrum. Från byggnaden är kommunikationerna goda med bara 10 minuters promenad till centralstationen och 3 minuters bilfärd till E20.

Smedjan 1

Kontorsfastighet Kontorslokaler Gymlokal Träningslokal Kontor

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Lediga lokaler vid Eskilsgatan 20 i Eskilstuna


Om Söder

Söder har ett attraktivt läge i centrala Eskilstuna som inkluderar både historisk bebyggelse och moderna fastigheter. Här finns en salig blandning av bostadsfastigheter, kommersiella och industriella byggnader samt offentliga verksamheter som sjukhus och skolor. I området finns fina gång- och cykelvägar med enkel anslutning till naturområden och parker.


Kommunikationer

Lokalen ligger en kort promenad från centrum och tågstationen. Och på bara 3 minuter tar man sig till E20 med bil.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt