Fastighet i stadsdelen Norr

Fastigheten Nickelmyntet 4 är belägen i stadsdelen Norr i Eskilstuna och avgränsas av Västergatan och Mobacksgatan. Med sin placering strax norr om Eskilstuna centrum har fastigheten ett fantastiskt skyltläge och avståndet till centrum är bara 500 meter. I fastigheten finns butiks- och kontorslokaler där bland annat verksamheterna Peugeot Eskilstuna och Eskilstuna Kommuns förskola Västergatan huserar. I fastigheten finns även bostäder till uthyrning.

Nickelmyntet 4

Kontorslokaler Hyreslägenheter i Eskilstuna Butikslokaler Utbildningslokaler Flerbostadshus Bostadsfastighet

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

020-400 000


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt