Byggnad med fabrikslokaler och kontor

Fastigheten Näbben 2 är centralt belägen i Eskilstuna med bra kommunikationsmöjligheter liksom närhet till E20. Fastigheten består av fabrikslokaler och ett tillhörande kontor där fasad- och stålpartiföretaget Thoruns har bedrivit sin verksamhet i flera decennier. 2018 påbörjades renoveringen av fastigheten både utvändigt och invändigt. Den tidigare fasadplåten har bytts ut till en ny Sinusplåt och samtliga fönster har bytts ut. Invändigt har vi renoverat kontoret och byggt ett nytt rymligt konferensrum samt byggt ett modernt och trivsamt personalutrymme med kök. Naturligtvis har Thoruns själva levererat dörrar och invändiga glaspartier som skapar känslan av ett öppet landskap. Förutom nya ytskikt har ny energisnål belysning installerats och Thoruns har själva inrett med moderna och smidiga hyllsystem från String och möbler från Hay. Vi har installerat ett nytt ventilationssystem med värmeåtervinning och integrerad komfortkyla för att energieffektivisera bygganden. Utvändigt har även skyltningen har uppdaterats.

Näbben 2

Kontorslokaler Industribyggnad Lagerlokaler Butikslokaler Renoverad Energioptimerad byggnad Bra läge i Eskilstuna Fabrikslokaler

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt