Industri- och butikslokaler i Skarphäll

I området Skarphäll City en bit utanför Visby ligger den stora industrifastigheten Telefonen 5. Byggnaden består av stora lokaler där olika typer av företag bedriver verksamheter. Visby Motorcentral är en av våra hyresgäster som hyr en större lokalyta där de bedriver bilförsäljning med tillhörande bilverkstad. I byggnaden finns även lagerytor och kontorslokaler som vi hyr ut till företag som Snickeriet i Visby, Ilexpressen, Anticimex, Imse Vimse, Yttergrens Rör, Viospatia och Samhall. Genom åren har vi renoverat lokalerna och i samband med det sänkt fastighetens totala energiförbrukning. Skarphäll har utvecklats till ett populärt område i Visby där många företag och stora handelskedjor etablerat sig under åren. Här finner man allt från försäljning av möbler, vitvaror och livsmedel till bilhandlare.

Telefonen 5

Kontorslokaler Butikslokaler Industrilokaler Lagerlokaler Industrifastighet Verkstadslokaler

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Lediga lokaler vid Verkstadsgatan 7 i Visby


Om Skarphäll

Skarphäll är Gotlands största handelsområde som ligger precis intill Visbyleden, öster om Visby innerstad. I området hittar man allt från matbutiker, bilhandlare, möbelbutiker, byggvaror, tjänsteföretag, kontor och mycket mer.


Kommunikationer

Från Visby innerstad tar man sig enkelt till fastigheten via Visbyleden eller Brovägen. Det tar ungefär 7 minuter med bil, 10 minuter på cykel och 30 minuter till fots. Tar man bussen från Visby busstation är man framme på 10 minuter.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt