Fastighet med nöjeslokaler

Fastigheten Visborg 1:11 ligger precis i anslutning till bostadsområdet Gråbo i Visby. Sommaren 2014 flyttade Leklandet Kotteland in i lokalerna som erbjuder småbarnsområde, studsmatta, piratvärld, klätterställning, filmhörna, bollhav, rutschkanor och mycket mer. Vägg i vägg med Kotteland ligger även nöjescentret Uncle Joe’s som erbjuder bowling, laserdome, biljard, konferensanläggning, restaurang, hotell och vandrarhem. Både Kotteland och Uncle Joe´s är populära utflyktsmål för familjer och företag som besöker Gotland men även för de fast boende.

Visborg 1:11

Hotellfastighet Restauranglokaler Nöjeslokaler Konferenslokal

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt