Fastighet i Torshälla Centrum

Torshälla centrum är en mötespunkt i Eskilstuna för kulturell verksamhet med museum, galleri, produktion och försäljning av hantverk. I området hittar man den gamla industrifastigheten Snickaren 21 där bland annat Ebelingmuseet huserar. Till byggnaden har du en 8-10 minuters bilfärd från centrala Eskilstuna och i området erbjuds även ett rikt friluftsliv med tennisbannor, idrottsanläggningar, ridskolor och småbåtshamn.

Snickaren 21

Restauranglokaler Butikslokaler

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Kommunikationer

Att ta sig till fastigheten från Eskilstuna centrum gör man enkelt via Torshällavägen. Det ca 15 minuter med bil, 20 minuter med cykel och 20 minuter med buss.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt