Kommersiella uthyrningslokaler på Väster

Fastigheten Valkyrian 33 består av två byggnader som sträcker sig från Björksgatan 8 till Kungsgatan 72 i Eskilstuna. I gårdshuset bedriver Erikstedt kakel & Folkpool verksamhet sen flera år tillbaka och tvärs över gården i själva huvudbyggnaden huserar bland annat Padel Sports Club, Profeel, Axfood Snabbgross, Citymail, Smedhälsan, Vårdcentralen Smeden och gymkedjan Actic. I området Väster där fastigheten ligger finns köpkvarter med något för alla. Här hittar du allt från handel för proffs till små och stora butiker med elektronik, heminredning och dagligvaror. Fastigheten har ett utmärkt läge på Väster med bara några minuters gångavstånd till centralstationen, Eskilstuna centrum och Eskilstunaån.

Valkyrian 33

Kontorslokaler Lagerlokaler Butikslokaler Vårdlokaler Gymlokaler Träningslokaler Hälsovårdslokaler Padellokal Padelhall Sporthall

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Om Väster

Väster är ett populärt område i Eskilstuna som de senaste åren genomgått stora förändringar. Området är under ständig utveckling med målet att skapa ett nytt och attraktivt stadsdelscentrum där service, handel, kontor, bostäder och skolor är i fokus. Ladingen äger många kommersiella fastigheter på Väster som är av kulturhistoriskt intresse och vi arbetar dagligen för att bevara dessa som är en viktig del av Eskilstunas historia som industristad. Planen för området är såväl att bevara de äldre tegelbyggnaderna som att komplettera med nybyggnation för att ge en unik karaktär åt stadsdelen.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt