Lager- och kontorsfastighet i Edsberg

Fastigheten Etnografen 4 är belägen på Hovslagarevägen i Edsberg och erbjuder ett centralt och bra skyltläge utmed Danderydsvägen. Fastigheten har totalt 8500 kvadratmeter där man bland annat finner moderna och ljusa kontorslokaler, lagerlokaler och en gymlokal som 2015 genomgick en stor renovering för Fresh Fitness, men idag är SATS. Företag som hyr lokal i fastigheten är bland annat Ecokraft, Aventek, Epecon, Gilbert möbler, Sollentuna kommun, Francks kylindustri, Min bil och Veolia. Lokalerna i byggnaden har löpande renoverats och anpassats efter våra hyresgästers behov. I oktober 2018 tog vi dessutom beslutet att byta ut det tidigare betongglaset i trapphuset mot ett nytt, modernt och värmeisolerat fasadglas av leverantören Thoruns. Samtidigt passade vi också på att montera ett glastak över entrén för att skapa en välkomnade känsla för våra hyresgäster och deras besökare. Förändringen blev ett stor lyft för fastigheten men framförallt ett trevligare trapphus med ett naturligt och behagligt ljusinsläpp.

Etnografen 4

Kontorsfastighet Kontorsbyggnad Lagerfastighet Lagerbyggnad Lokalanpassning Hyresgästanpassning Renoverat

Kontakt

Robert Johansson
Fastighetsförvaltare
Telefon 08-207012
Mobil

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Om Norrort

Norrort är det område som ligger Norr om Stockholms kommun. Området innefattar flera kommuner som exempelvis Sollentuna, Upplands Väsby och Järfälla.


Kommunikationer

Precis utanför byggnaden finns många parkeringsplatser varav några är försedda med laddplatser. Här finns även cykelparkeringar under tak samt bra cykelvägar fram till fastigheten vilket möjliggör miljövänligare transporter till och från arbetsplatsen. I närheten finns dessutom en busshållsplats.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt