Hyreslokal i Sollentuna med skyltläge mot E4:an

Ledig kontorslokal belägen på tredje våningen i en kontorsbyggnad intill E4:an i Rotebro. Lokalen på 260 kvm erbjuder en effektiv och välplanerad arbetsyta som kan anpassas för din verksamhet. Hyreslokalen har genomgått en omfattande renovering för att möta tidigare och framtida hyresgästers krav på kvalitet och funktionalitet. Med heltäckningsmatta, ljusmålade väggar och ett modernt kök utrustat med energisnåla vitvaror är arbetsmiljön både trivsam och praktisk. Den öppna planlösningen intill köket tillåter en flexibel inredning, antingen för matplats och sällskapsyta eller som ett öppet kontorslandskap. För möten eller arbete som kräver avskildhet finns flera mindre rum med glasväggar, vilka är designade för att maximera dagsljuset och fungerar utmärkt som konferensrum eller privata kontorsrum. Ny ventilation, elinstallationer, energisnål LED-belysning, akustiktak och nya entrépartier har installerats för att optimera energieffektiviteten och skapa ett behagligt inomhusklimat. Lokalen är även ansluten till byggnadens solcellsanläggning, vilket bidrar till en reducerad energiförbrukning och minskad miljöpåverkan. Lokalen nås enkelt via hiss eller trappa i ett gemensamt trapphus och inkluderar tillgång till en gemensam utomhusyta som passar utmärkt för fikapauser eller lunchraster. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av lokalen.

Yta: 260 m2

Område: Rotebro, Stockholm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fastigheten, Ritaren 3

Etablera ditt företag i en modern kontors- och lagerfastighet som erbjuder skyltläge intill E4:an, där över 110 000 fordon passerar dagligen. Fastigheten Ritaren 3 består av separata kontorslokaler där företag som ALS, Storel, Kemppi, Enequi, Phonelife och Azets bedriver sina olika verksamheter och där även vi på Ladingen har vårt huvudkontor. Varje enskild lokal är anpassad till våra hyresgästers unika krav och har kontinuerligt renoverats för att garantera arbetsplatser som är både funktionella och trivsamma. Byggnaden är genomgående energioptimerad och har en solcellsanläggning som distribuerar el till både byggnadens drift och samtliga hyresgäster som befinner sig i byggnaden.

Området

Norrort kallas det område som ligger norr om Stockholms kommun. Då området består av flera kommuner finns många olika typer av tjänster och produkter nära till hands för de som bor och arbetar i Norrort. Här hittar man både industriverksamheter, handelsområden, kontor och bostadsområden.

Kommunikation

Med det fantastiska läget på Kung Hans Väg 3 i Rotebro kan man ta sig till centrala Stockholm på bara 20 minuter och till Arlanda på 15 minuter. Rotebro pendeltågstation ligger bara 150 meter från fastigheten vilket också möjliggör goda kommunikationer. I närheten finner du även Rotebro centrum och Rotebro handelsplats som erbjuder bland annat gym, handel, restauranger och service så som post och bank.

Parkering

På området finns en stor parkering, med möjlighet till elbilsladdning.

Kontakt

Robert Johansson

Robert Johansson

Fastighetsförvaltare
Telefon 08-207012
Mobil

Bilder