En i familjen

Mycket spännande och utmanande har hänt sedan Ladingen grundades 1982. I takt med att vi vuxit med nya fastigheter har även medarbetare och hyresgäster blivit fler. Men i grunden är vi fortfarande samma familjeföretag med samma kärnvärden som Bengt Olofsson en gång byggde bolaget på. Kärnvärden som bygger på omtänksamhet och långsiktighet som leder till en hög servicegrad för alla i Ladingenfamiljen som hyr lokal av oss.

När ett företag väljer att hyra en lokal är det många faktorer som spelar in och det är ett stort beslut för en verksamhet att flytta. Hyresvärden måste vara pålitlig, engagerad och lyhörd för hyresgästens utmaningar för att inte hindra bolagets utveckling. Som familjeägt fastighetsbolag har vi allt som oftast lyckats leva upp till förväntningarna att ha dessa egenskaper. Detta vill vi ta vara på och är bakgrunden till ”En i familjen”. Med rätt attityd, delaktighet och att verkligen bry sig är avgörande för en god relation men inte minst för en trevlig miljö; I vårt fall först inomhusmiljön och arbetsmiljön, därefter närmiljön och sedan ut i världen. Det är det lilla som varje enskild människa bidrar med som är avgörande. Vi vill att alla våra anställda och hyresgäster men inte minst deras medarbetare ska känna sig som en i familjen, först då har vi lyckats som hyresvärd. I vår projektöversikt kan du se några hyresgästanpassningar vi genomfört under åren.

Hållbarhet

Vi är ett fastighetsbolag som arbetar aktivt och dagligen för en minskad klimatpåverkan. Med en hållbar fastighetsförvaltning är vi på god väg men vi stannar inte där. Vi tar löpande fram utbildningsmaterial till våra medarbetare och delar ständigt med oss av tips till våra hyresgäster så alla i Ladingenfamiljen i sin tur kan ta hållbara beslut. På Gröna Smeden delar vi med oss av en del viktiga delar att tänka på inför framtiden.

Serviceanmälan

Som fastighetsägare vet vi allt om fastigheten, men det är du som hyresgäst som upptäcker när något måste åtgärdas. Genom att höra av dig i tid kan vi undvika att felet riskerar att sluka resurser eller medföra onödiga skador på byggnaden eller i lokalen. För när man sätter exempelvis en droppande kran i ett större perspektiv blir droppen snart en liter som blir till ett badkar och till slut en sjö. Läs mer på Serviceanmälan för att få hjälp med ditt ärende.

Hyresfrågor

Har du frågor som rör hyror eller förvaltning kan du ringa vår växel på 08-20 30 80 under kontorstid.

Parkering

Vid många av våra fastigheter finns parkeringar och till många krävs parkeringstillstånd. Kontakta oss via mejl eller telefon för mer information om våra parkeringstillstånd eller laddstationer.

Renhållning

Vi arbetar dagligen för att hålla rent och snyggt runt våra fastigheter så våra hyresgäster, deras medarbetare och besökare ska trivas. Förutom att rensa och snygga till uppmuntrar vi samtliga till att sortera sitt avfall på rätt sätt inklusive cigarettfimpar, snusprillor och tuggummin. Saknar du soptunnor eller askkoppar i närheten av din lokal är du välkommen att kontakta oss så vi kan ordna det för dig.

I Ladingenfamiljen hittar man också en hel del kändisar

Vi hyr ut lokaler till små lokala företag samt större företag och myndigheter. Här listar vi några av de som bedriver verksamhet i våra fastigheter i Eskilstuna, Visby och Stockholm. I samråd med våra hyresgäster förädlar vi med ambitionen att genom moderna och flexibla lösningar skapa trivsamma miljöer. Vi välkomnar alla typer av hyresgäster. Vill du bli en del av Ladingenfamiljen? Se våra lediga lokaler på sidan Lediga lokaler.