Kontors- och lagerlokaler i Järfälla

På Datavägen i Järfälla ligger fastigheten Veddesta 5:2 som består av kontors- och lagerlokaler där företagen Mytolerans, THK, Skycon och Vattenfall bedriver sin verksamhet. Med det centrala läget har hyresgästerna i fastigheten gångavstånd till Jakobsbergs centrum som erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker, bank och post men även pendeltågsstationen som ligger inom kort avstånd.

Veddesta 5:2

Kontorsfastighet Lagerfastighet Lokaler

Kontakt

Ladingen
Telefon 08-20 30 80

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Lediga lokaler vid Datavägen 3A i Stockholm


Om Norrort

Norrort är det område som ligger Norr om Stockholms kommun. Området innefattar flera kommuner som exempelvis Sollentuna, Upplands Väsby och Järfälla.


Kommunikationer

Det är en plats som enkelt nås av såväl kunder som medarbetare tack vare Järfällavägen som passerar precis utanför. Här finns även cykelbanor och pendeltågsstationen ligger bara en kort promenad bort, vilket gör det till en strategisk plats för att underlätta en smidig och effektiv pendlingsupplevelse.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt