Kontorsbyggnad i Häggvik

Vår nyligen förvärvade kontorsbyggnad består av funktionella hyreslokaler som distribueras över tre våningar i olika huskroppar, där gemensamma entréer och trapphus bidrar till en smidig och dynamisk arbetsmiljö. Vid förvärvet av fastigheten som är belägen i Häggvik, Sollentuna såg vi omedelbart de stora möjligheterna som byggnaden erbjuder. Vår vision är att utveckla och modernisera fastigheten för att matcha standarden hos våra andra renoverade och energieffektiva byggnader. Bland annat kommer byggnaden snart att genomgå betydande förbättringar som inkluderar byte av fjärrvärmecentral och ventilationsaggregat samt uppkoppling till ett överordnat system, vilket kommer att resultera i en mycket energieffektiv byggnad och kontorslokaler med bra inomhusklimat. Här får våra hyresgäster tillgång till fördelarna med ett strategiskt läge, och en hög grad av bekvämlighet och service i ett växande område i Stockholm Norrort. Fastigheten ligger i ett industriområde i Sollentuna som gränsar till ett bostadsområde med villor och har närhet till ett livligt handelsområde. Byggnadens skyltläge mot Knistavägen och Bagarbyvägen ger utmärkt exponering, och dess närhet till E4:an och den kommande förbifarten Stockholm ger en oslagbar tillgänglighet. För hyresgästerna finns flera parkeringsplatser i direkt anslutning till byggnaden, vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbetsplatsen.

Tidmätaren 2

Kontorsbyggnad Kontorslokaler Hyreslokaler Kontorsfastighet Industriområde Skyltläge Strategiskt läge Norrort

Kontakt

Robert Johansson
Fastighetsförvaltare
Telefon 08-207012
Mobil

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Lediga lokaler vid Kuskvägen 8 i Stockholm


Om Norrort

Norrort är det område som ligger Norr om Stockholms kommun. Området innefattar flera kommuner som exempelvis Sollentuna, Upplands Väsby och Järfälla.


Kommunikationer

Kontorsfastigheten Tidmätaren 2 är strategiskt placerad med endast 10 minuters promenad till Häggvik handelsplats, som erbjuder ett brett utbud av verksamheter inklusive Jula, Snabbgross, Willys, Sats, Dollar Store och Elgiganten. ICA Maxi och Plantagen ligger dessutom endast fem minuters promenad bort, vilket ytterligare bidrar till fastighetens bekvämlighet. Hyresgäster har även enkel tillgång till kollektivtrafik, med busshållplatser inom 500 meters avstånd. Sollentuna Centrum, som ligger endast 15 minuters promenad bort, erbjuder ett brett utbud av närservice och har pendeltågsförbindelser till Södertälje, Uppsala och Nynäshamn.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.