Kontorslokal och lagerlokal i Norrort

Anpassningsbar kontors- och lagerlokal på 160 kvm tillgänglig att hyra i Järfälla. Kontorsdelen som är 120 kvm, är både yteffektiv och mångsidig. Här finner du ett privat rum och en öppen kontorsyta, kompletterad med en central lounge och ett praktiskt kök som skapar en bekväm arbetsplats. Kontoret är smakfullt renoverad med moderna ytskikt och en matta, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö med minskad ljudnivå. Dessutom är kontorslokalen generöst försedd med fönster, vilket ger en ljus atmosfär. På bottenplan i samma fastighet finns också en lagerlokal på 40 kvm för uthyrning. Detta kan vara en stor fördel om du har behov av extra lagringsutrymme. Denna lokal har mycket bra synlighet längs Järfällavägen och utmärkt tillgänglighet.

Yta: 160 m2

Område: Veddesta, Stockholm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fastigheten, Veddesta 5:2

Fastigheten som rymmer kontors- och lagerlokaler ligger på Datavägen i Järfälla. Genom åren har fastigheten utvecklats från traditionella cellkontor med trånga korridorer till moderna och öppna arbetsplatser. Det centrala läget ger hyresgästerna gångavstånd till Jakobsbergs centrum med ett brett utbud av restauranger, butiker, banker och postkontor. Detta är en praktisk och flexibel företagsplats som passar företag som söker moderna kontorsmiljöer och närhet till vardagsbekvämligheter.

Området

Norrort kallas det område som ligger norr om Stockholms kommun. Då området består av flera kommuner finns många olika typer av tjänster och produkter nära till hands för de som bor och arbetar i Norrort. Här hittar man både industriverksamheter, handelsområden, kontor och bostadsområden.

Kommunikation

Det är en plats som enkelt nås av såväl kunder som medarbetare tack vare Järfällavägen som passerar precis utanför. Här finns även cykelbanor och pendeltågsstationen ligger bara en kort promenad bort, vilket gör det till en strategisk plats för att underlätta en smidig och effektiv pendlingsupplevelse.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser utanför byggnaden.

Kontakt

Robert Johansson

Robert Johansson

Fastighetsförvaltare
Telefon 08-207012
Mobil

Bilder