Kontorsfastighet i Farsta

Fastigheten Gräddö 1 uppfördes under senare delen av 1970-talet och består till större del av kontorslokaler och lagerlokaler. De senaste åren har byggnaden genomgått omfattande renoveringar och hyresgästanpassningar för att skapa funktionella och flexibla arbetsplatser åt företagen som hyr lokalerna idag. I samband med renoveringen har belysningen bytts ut till energisnåla LED-armaturer och ventilationssystemet har ersatts med ett nytt, energieffektivt ventilationsaggregat med integrerad kyla. Både ventilationssystemet och värmesystemet har kopplats till vårt centrala övervakningssystem för att på ett enkelt sätt optimera drifttider och börvärden, som i sin tur minskar fastighetens energiförbrukning. Dessa investeringar även lett till ett betydligt bättre inomhusklimat för våra hyresgäster och deras medarbetare. Kontorsfastigheten ligger i stadsdelen Larsboda och gränsar mot Farsta, Drevviken och Stortorp i Huddinge kommun. Företagen som hyr lokal i byggnaden har ett perfekt läge med Farsta centrum runt hörnet som erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker, bank och postkontor. I området har flera stora företag etablerat sig, som exempelvis Telia Sonera och Skanska. Även Globen, Älvsjömässan, Ågesta golfbana, naturområden och Farstas två sjöar ligger i närheten av byggnaden.

Gräddö 1

Kontorsfastighet Lagerfastighet Hyreslokaler

Kontakt

Robert Johansson
Fastighetsförvaltare
Telefon 08-207012
Mobil

Serviceanmälan

Telefon 020-400 000


Kommunikationer

I närheten av fastigheten ligger väg 73 som på 10 minuter tar dig till Stockholm central. Intill lokalerna finns parkeringsmöjligheter med många tillgängliga p-platser och precis utanför på gatan finns möjlighet till buss.


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt