Fastighet nära Farsta centrum

Fastigheten Gräddö 1 ligger i stadsdelen Larsboda och gränsar mot Farsta, Drevviken och Stortorp i Huddinge kommun. Fastigheten har ett perfekt läge med Farsta centrum runt hörnet som erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker, bank och postkontor och i närheten ligger väg 73 som enkelt tar dig till Stockholm central på 10 minuter. Gräddö 1 är en kontors- och lagerfastighet på ca 1800 kvadratmeter och i området har flera stora företag som exempelvis Telia Sonera och Skanska etablerat sig. I närheten ligger dessutom Globen, Älvsjömässan, Ågesta golfbana, naturområden och Farstas två sjöar.

Gräddö 1

Kontorsfastighet Lagerfastighet Hyreslokaler

Kontakt

Robert Johansson
Fastighetsförvaltare
Telefon 08-207012
Mobil 076-8376301

Serviceanmälan

020-400 000


Hållbarhet

På Ladingen lägger vi mycket energi på miljö och hållbarhet. Vi arbetar dagligen för att sänka energiförbrukningen i våra fastigheter samtidigt som vi uppmuntrar och tipsar våra hyresgäster om hur de själva kan spara energi i sina lokaler. En stor del av vårt hållbarhetsarbete ligger i våra lokalanpassningar där vi ofta investerar i energieffektiva lösningar och arbetar med återanvändning för att ge nytt liv till lokalernas inredning.

Eftersom vardagliga rutiner gör stor skillnad på miljön skapar vi också förutsättningar så hyresgästerna kan ta miljövänligare beslut. Vi arbetar löpande med våra sorteringsrum så avfallshanteringen kan skötas enkelt och vi monterar cykelställ och laddstolpar i direkt anslutning till fastigheterna för att uppmuntra till miljövänligare transporter. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och hitta tips på vad du själv kan göra för att bidra till en bättre miljö kan du besöka Gröna Smeden där vi samlat alla tips på ett ställe.


En i familjen

Som hyresgäst hos Ladingen är du en i familjen. Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som lägger stor vikt på nära relationer med våra hyresgäster. På vår sida Familjen som vi snart släpper samlar vi allt som rör dig som hyresgäst där du kan hålla dig uppdaterad om vad vi pysslar med på Ladingen. Har du redan nu en fråga som som rör din hyreslokal kan du enkelt kontakta oss på serviceanmälan 020-400 000.


Projekt