Ledig lokal i gammal industrifastighet i expansiva området Väster

Lokal för uthyrning i Eskilstuna.

Yta: 500 - 780 m2

Område: Väster, Eskilstuna

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fastigheten, Väduren 21

Den tidigare verktygsfabriken har under åren genomgått flera renoveringar. Huvudbyggnanden består av kontorsytor, en tidigare gymlokal, omklädningsrum och på baksidan finns en lagerbyggnad med plåtfasad. Intill byggnaden finns ett helrenoverat sorteringsrum där man enkelt kan sortera avfall och ett nybyggt cykelrum.

Området

Stadsdelen Väster är ett gammalt industriområde som idag karaktäriseras av dess röda tegelfastigheter. Väster har de senaste åren moderniserats och utvecklats till en livfull stadsdel där både företag och myndigheter har etablerat sig. Stadsdelen ingår även i en satsning för att skapa ett Energy Evolution District, som ska fungera som demonstrationsarena för hållbar stadsutveckling och energianvändning.

Kommunikation

Fastigheten har ett utmärkt läge på Stenmansgatan med närhet till centrala Eskilstuna, högskolan, resecentrum, parker och Eskilstunaån. Hit tar man sig på ungefär 15 minuter till fots från Eskilstuna centrum och tågstationen. Det passerar bussar i området som tillåter enkel kommunikation till andra stadsdelar i Eskilstuna.

Parkering

Parkering finns i närområdet.

Kontakt

Linda Ahlsén

Linda Ahlsén

Fastighetsförvaltare
Telefon 08-203083
Mobil 070-1830021

Bilder