Hyreslokal i Häggvik, Sollentuna

Denna lediga kontorslokal på 185 kvm är belägen på tredje våningen i vår fastighet i Häggvik, Sollentuna. Lokalen som är tillgänglig att hyra har i dagsläget nio kontorsrum i varierande storlek, två toaletter, ett pentry och en ljus matplats med fönster i två väderstreck som bidrar till en ljus och trivsam arbetsmiljö. Här finns möjligheten att anpassa lokalens ytor, vilket gör den idealisk för företag som har specifika önskemål avseende planlösning och ytskikt. För att förbättra inomhusklimatet och energiprestandan, kommer vi under 2024 att uppdatera både ventilationen och byta ut fjärrvärmecentralen. Lokalen når man via en gemensam entré med trapphus och hiss, vilket säkerställer god tillgänglighet.

Yta: 185 m2

Område: Häggvik, Stockholm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fastigheten, Tidmätaren 2

Fastigheten som vi nyligen köpt i Häggvik består av praktiska hyreslokaler, fördelade på tre våningar i separata huskroppar. I dagsläget finns tre lediga kontorslokaler i byggnaden, medans resterande ytor är uthyrda till olika företag. Vår ambition är att modernisera och uppgradera byggnaden, så att den når samma höga standard som våra andra fastigheter avseende energieffektivisering, funktion och estetik. Här kan våra hyresgäster dra nytta av ett strategiskt läge i ett expansivt område i Stockholm Norrort. Det utmärkta skyltläget mot Knistavägen och Bagarbyvägen i Sollentuna, ger optimal synlighet för företagen som hyr lokal i byggnaden.

Området

Norrort kallas det område som ligger norr om Stockholms kommun. Då området består av flera kommuner finns många olika typer av tjänster och produkter nära till hands för de som bor och arbetar i Norrort. Här hittar man både industriverksamheter, handelsområden, kontor och bostadsområden.

Kommunikation

Kontorsfastigheten Tidmätaren 2 är strategiskt placerad med endast 10 minuters promenad till Häggvik handelsplats, som erbjuder ett brett utbud av verksamheter inklusive Jula, Snabbgross, Willys, Sats, Dollar Store och Elgiganten. ICA Maxi och Plantagen ligger dessutom endast fem minuters promenad bort, vilket ytterligare bidrar till fastighetens bekvämlighet. Hyresgäster har även enkel tillgång till kollektivtrafik, med busshållplatser inom 500 meters avstånd. Sollentuna Centrum, som ligger endast 15 minuters promenad bort, erbjuder ett brett utbud av närservice och har pendeltågsförbindelser till Södertälje, Uppsala och Nynäshamn.

Parkering

Det finns en stor parkering som tillhör byggnaden.

Kontakt

Robert Johansson

Robert Johansson

Fastighetsförvaltare
Telefon 08-207012
Mobil

Bilder