Hyr lokal med skyltläge i Upplands Väsby

Söker du en optimal plats att etablera ditt företag i Stockholm Norrort? Vi har en ledig hyreslokal med skyltläge mot E4:an i det pulserande handelsområdet Bredden i Upplands Väsby. Lokalen ligger på markplan och består av 197 kvm. Utformningen av lokalen är flexibel för att möta olika företagsbehov. Den nuvarande inredningen består av en utställningsdel, ett öppet kontorslandskap samt ett bekvämt personalrum med kök. Med möjligheten att anpassa lokalen kan du skapa en arbetsmiljö som speglar din företagsidentitet och uppfyller dina specifika krav. Med en nyligen installerad till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning samt en helt ny elinstallation, har vi säkerställt att lokalen är modern och håller låga driftkostnader. Letar du efter en plats som kombinerar synlighet, tillgänglighet och flexibilitet, har denna lokal i Bredden mycket att erbjuda.

Yta: 197 m2

Område: Grimsta, Stockholm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fastigheten, Grimsta 5:127

Fastigheten Grimsta 5:127 har flera tillhörande byggnader där bland annat Würth och Heras är etablerade hyresgäster. Fastighetens strategiska placering i handelsområdet medför ett brett utbud av verksamheter, inklusive byggvaruhus, bilhandlare, möbelbutiker, hotell, restauranger och livsmedelsbutiker, vilket skapar en dynamisk och trafikerad miljö. Variationen av grannverksamheter innebär ett konstant flöde och stora exponeringsmöjligheter.

Området

Norrort kallas det område som ligger norr om Stockholms kommun. Då området består av flera kommuner finns många olika typer av tjänster och produkter nära till hands för de som bor och arbetar i Norrort. Här hittar man både industriverksamheter, handelsområden, kontor och bostadsområden.

Kommunikation

Med närheten till E4:an är det möjligt att ta sig till centrala Stockholm på 20 minuter och till Arlanda på 15 minuter. I området passerar flera busslinjer som möjliggör smidig kommunikation till omkringliggande områden.

Parkering

Det finns flera parkeringsplatser intill lokalens entré.

Kontakt

Robert Johansson

Robert Johansson

Fastighetsförvaltare
Telefon 08-207012
Mobil

Bilder