Renoverad hyreslokal på Söder i Eskilstuna

I det anrika Söderhuset i Eskilstuna erbjuds en rymlig hyreslokal på 300 kvadratmeter, perfekt för kontorsverksamhet. År 2022 genomgick lokalen en renovering för att uppnå en modern funktionalitet, där den ursprungliga charmen från byggnaden är bibehållen. En ny och isolerad entré harmoniserar med byggnadens estetik samtidigt som den tillför ljus, vilket bidrar till en trevlig arbetsmiljö. Direkt innanför entrén väntar en lounge som flyter ihop med ett kök i samtida mörkgrå design. Den öppna planlösningen erbjuder flexibla arbetsytor, medan konferensrum och mindre samtalsrum skapar utrymme för samarbete och koncentration. Lokalen har nya och fräscha textilmattor samt helrenoverade toaletter. Med omtanke om miljö och energibesparing har vi installerat ett modernt ventilationssystem med kyla samt sex nya laddplatser för elbilar direkt utanför byggnaden. Kontorsutrymmet har ett anslutande kallförråd på 100 kvadratmeter som tjänstgör som lager och verkstad. Den lediga lokalen erbjuder anpassningar som matchar ditt företags ambitioner och dynamik. För intresse och mer information om denna hyreslokal i Eskilstuna, kontakta oss direkt.

Yta: 300 m2

Område: Söder, Eskilstuna

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fastigheten, Smedjan 1

Fastigheten Smedjan 1 har ett bra läge i stadsdelen Söder i Eskilstuna. Byggnaden som även kallas "Söderhuset" har en unik karaktär med dess tegelfasad och lockar till sig företag av olika slag. Här hyr vi bland annat ut lokaler till Nova Training Center, SV Sörmland, Uniguide, Nordlo, Dansstudio, Ungstöd i Mälardalen), Geoinfo samt Maison Forte Entreprenad.

Området

Söder är en dynamisk stadsdel som lockar både boende och företag med sitt attraktiva och praktiska läge till Eskilstunas centrum. Stadsdelen erbjuder en charmig mix av historiska byggnader och modern byggnation, vilket gör den populär bland invånarna. Söder inkluderar såväl bostadsområden som kommersiella områden där kontor, restauranger, skolor, sjukhus och logistikföretag återfinns.

Kommunikation

Lokalen ligger en kort promenad från centrum och tågstationen. Och på bara 3 minuter tar man sig till E20 med bil.

Parkering

Parkering med laddstolpar finns utanför lokalen.

Kontakt

Linda Ahlsén

Linda Ahlsén

Fastighetsförvaltare
Telefon 08-203083
Mobil 070-1830021

Bilder