Lokal att hyra i kontorsbyggnad

Denna hyreslokal på 215 kvm ligger på andra våningen i en kontorsbyggnad i Sollentuna, och erbjuder en välkomnande receptionsyta direkt innanför dörren, ett stort pentry med kök samt en wc. Lokalen ger en utmärkt lösning för företag som söker en rymlig arbetsplats som kan anpassas för verksamhetens behov. Kontorslokalen når man via en entré som delas med andra företag och hissen i trapphuset säkerställer god tillgänglighet. Som hyresgäst har du även tillgång till flera parkeringsplatser som tillhör byggnaden. Fastigheten kommer att genomgå uppdateringar av ventilationen och byte av fjärrvärmecentralen under 2024, vilket kommer att förbättra inomhusklimatet och energieffektiviteten i byggnadens samtliga lokaler.

Yta: 215 m2

Område: Häggvik, Stockholm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fastigheten, Tidmätaren 2

Fastigheten som vi nyligen köpt i Häggvik består av praktiska hyreslokaler, fördelade på tre våningar i separata huskroppar. I dagsläget finns tre lediga kontorslokaler i byggnaden, medans resterande ytor är uthyrda till olika företag. Vår ambition är att modernisera och uppgradera byggnaden, så att den når samma höga standard som våra andra fastigheter avseende energieffektivisering, funktion och estetik. Här kan våra hyresgäster dra nytta av ett strategiskt läge i ett expansivt område i Stockholm Norrort. Det utmärkta skyltläget mot Knistavägen och Bagarbyvägen i Sollentuna, ger optimal synlighet för företagen som hyr lokal i byggnaden.

Området

Norrort kallas det område som ligger norr om Stockholms kommun. Då området består av flera kommuner finns många olika typer av tjänster och produkter nära till hands för de som bor och arbetar i Norrort. Här hittar man både industriverksamheter, handelsområden, kontor och bostadsområden.

Kommunikation

Kontorsfastigheten Tidmätaren 2 är strategiskt placerad med endast 10 minuters promenad till Häggvik handelsplats, som erbjuder ett brett utbud av verksamheter inklusive Jula, Snabbgross, Willys, Sats, Dollar Store och Elgiganten. ICA Maxi och Plantagen ligger dessutom endast fem minuters promenad bort, vilket ytterligare bidrar till fastighetens bekvämlighet. Hyresgäster har även enkel tillgång till kollektivtrafik, med busshållplatser inom 500 meters avstånd. Sollentuna Centrum, som ligger endast 15 minuters promenad bort, erbjuder ett brett utbud av närservice och har pendeltågsförbindelser till Södertälje, Uppsala och Nynäshamn.

Parkering

Parkering finns i direkt anslutning.

Kontakt

Robert Johansson

Robert Johansson

Fastighetsförvaltare
Telefon 08-207012
Mobil

Bilder