Kontorslokal att hyra i Sollentuna

På andra våningen i vår kontorsbyggnad finns denna hyreslokal på 185 kvm, bestående av nio kontorsrum, en wc samt ett pentry. Lokalen passar perfekt för kontor och erbjuder en flexibel lösning för företag som vill ändra ytorna för sin verksamhet. Fastigheten har en gemensam entré och trapphus, vilket bidrar till en bekväm arbetsmiljö och hissen i trapphuset gör det enkelt att nå lokalen. Här kan man som hyresgäst dra nytta av flera parkeringsplatser i anslutning till byggnaden. Under 2024 kommer ventilationen att uppdateras och fjärrvärmecentralen att bytas ut, vilket kommer att leda till stora energibesparingar och ett mycket förbättrat inomhusklimat i lokalen. Lokalen är belägen i Häggvik, Sollentuna.

Yta: 185 m2

Område: Häggvik, Stockholm

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fastigheten, Tidmätaren 2

Fastigheten som vi nyligen köpt i Häggvik består av praktiska hyreslokaler, fördelade på tre våningar i separata huskroppar. I dagsläget finns tre lediga kontorslokaler i byggnaden, medans resterande ytor är uthyrda till olika företag. Vår ambition är att modernisera och uppgradera byggnaden, så att den når samma höga standard som våra andra fastigheter avseende energieffektivisering, funktion och estetik. Här kan våra hyresgäster dra nytta av ett strategiskt läge i ett expansivt område i Stockholm Norrort. Det utmärkta skyltläget mot Knistavägen och Bagarbyvägen i Sollentuna, ger optimal synlighet för företagen som hyr lokal i byggnaden.

Området

Norrort kallas det område som ligger norr om Stockholms kommun. Då området består av flera kommuner finns många olika typer av tjänster och produkter nära till hands för de som bor och arbetar i Norrort. Här hittar man både industriverksamheter, handelsområden, kontor och bostadsområden.

Kommunikation

Kontorsfastigheten Tidmätaren 2 är strategiskt placerad med endast 10 minuters promenad till Häggvik handelsplats, som erbjuder ett brett utbud av verksamheter inklusive Jula, Snabbgross, Willys, Sats, Dollar Store och Elgiganten. ICA Maxi och Plantagen ligger dessutom endast fem minuters promenad bort, vilket ytterligare bidrar till fastighetens bekvämlighet. Hyresgäster har även enkel tillgång till kollektivtrafik, med busshållplatser inom 500 meters avstånd. Sollentuna Centrum, som ligger endast 15 minuters promenad bort, erbjuder ett brett utbud av närservice och har pendeltågsförbindelser till Södertälje, Uppsala och Nynäshamn.

Parkering

Finns en stor parkering i anslutning till entrén.

Kontakt

Robert Johansson

Robert Johansson

Fastighetsförvaltare
Telefon 08-207012
Mobil

Bilder