Butikslokal i Skarphäll

Ledig butikslokal på 330 kvm i Visbys handelsområde Skarphäll. Denna lokal ligger på entréplan och erbjuder ett utmärkt skyltläge längs Skarphällsgatan. Fastigheten hyser en blandning av verksamheter såsom Transportstyrelsen, Koneo, Färgboden och Företagsspecialisten Gotland, vilket skapar en dynamisk affärsmiljö. För att minska energianvändningen har hyreslokalen energieffektiv LED-belysning och ventilation med behovsanpassad styrning för att bara ventilera när behov finns.

Yta: 330 m2

Område: Skarphäll, Visby

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fastigheten, Borren 1

Den gamla industribyggnaden där GB Glass tidigare haft sitt fryslager har genom åren förvandlats till moderna kontors- och butikslokaler. Alla lokaler i byggnaden är renoverade och anpassade för respektive hyresgäst, där vi lagt stort fokus på att skapa energibesparande lokaler med bra inomhusklimat för att både hyresgäster och deras kunder och besökare ska trivas.

Området

I området Skarphäll finns ett stort utbud ev verksamheter som kontor, möbelbutiker, matbutiker, bilhandlare, byggvaror och andra tjänsteföretag. Området är Gotlands största handelsområde och ligger öster om Visby innerstad, precis intill Visbyleden.

Kommunikation

Intill fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter med många tillgängliga p-platser för hyresgästerna och besökare. Utöver det finns en busshållsplats utanför som möjliggör smidig pendling mellan Skarphäll och Visby busstation. Väljer man att cykla finns bra cykelvägar samt stora cykelparkeringar under tak precis i anslutning till lokalerna.

Parkering

Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Kontakt

Marcus Olofsson

Marcus Olofsson

Uthyrare
Telefon 08-203080
Mobil 070-9203061

Bilder