Ladingen

Kung Hans väg 3

2013 flyttade vi in i ett helt nyrenoverat kontor på femte våningen i fastigheten Ritaren 3 i Sollentuna. Lokalen som tidigare varit ett typiskt cellkontor från 80-talet med låg takhöjd byggdes om till ett modernt och välkomnande kontor i en trivsam miljö. Lokalen består av 320 m² fördelat på två plan där man på första våningen möts av ett öppet kontorslandskap, ett kök med fikaplats, öppna mötesplatser och enskilda mötesrum. Längst in i lokalen finner man en egendesignad trappa som leder upp till konferensrum, arkiv och en trevlig uteplats omgiven av ett litet skogsparti. Med genomarbetade byggnadsdetaljer, lugna färgskalor och egendesignad inredning med minimalistisk utformning skapade vi en modern och avslappnade kontorsmiljö. Ett stort fokus under projektet var belysningen där vi kombinerade traditionell kontorsbelysning med designlampor och spottar för att skapa en behaglig miljöbelysning

Kontor

Ladingen
Ladingen
Ladingen

Ladingen skapar bättre lokaler att trivas i för hyresgäster, deras medarbetare och kunder.