Ladingen Eskilstuna

Kungsgatan 59

Ladingens förvaltningsorganisation i Eskilstuna har vuxit rejält de senaste åren. Därför tog vi 2020 beslutet att etablera ett eget kontor tydligt präglat av Ladingenandan och det vi står för.

Redan från första tanken visste vi att kontoret skulle ligga på Väster där vi har en stor del av vårt fastighetsbestånd i Eskilstuna och vi behövde inte leta länge innan vi hittade en passande lokal på tredje våningen i kvarteret Väduren 19.

Under projekteringen och ombyggnationen var det viktigt för oss att skapa ett kontor som skulle tillgodose behovet både för vår förvaltningspersonal som rör på sig mycket och våra medarbetare som jobbar mer fokuserat på kontoret. Ett annat viktigt mål var att kontoret skulle fungera bra som mötesplats för våra många byggprojekt som vi driver i Eskilstuna.

I det öppna landskapet finner man både permanenta kontorsplatser och ”drop-down”-platser för våra medarbetare som kommer in utifrån, samt en öppen mötesyta som är anpassad för projektavstämningar. Här har vi placerat ett bord i massiv och vitpigmenterad ek med gott om plats, inte minst för stora A1-ritningar. Bordet utgör även en perfekt plats för frukost- och lunchsammankomster.

För de privata samtalen finns enskilda rum, målade i dämpade kulörer som skapar lugn och ro i kombination med stora glaspartier som i sin tur bidrar till en trevlig och öppen atmosfär.

Men det första man möts av när man kliver in genom dörren är köket. Här har vi lagt stor vikt på både utformning och materialval för att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare. Under projektet har vi haft en nära dialog med våra samarbetspartners HTH för att få ett funktionellt kök och Slite Stenhuggeri som tagit fram de vackra Norrvange kalkstensbänkskivorna som symboliserar vår koppling till Gotland.

Vi har även tagit hjälp av ATEA som sitter i samma byggnad för att skapa mötesrum som motsvarar dagens krav på digitala möten, men inte minst för att uppfylla våra egna krav på att tekniken ska fungera, med ljud i toppklass. Idag har vi regelbundna videomöten mellan våra kontor och använder det regelbundet i våra projekteringsmöten för våra många byggprojekt. Det gör att vi kan leva lite som vi lär med Gröna Smeden och på så sätt bland annat minska vårt resande.

Kontor

Ladingen Eskilstuna
Ladingen Eskilstuna
Ladingen Eskilstuna
Ladingen Eskilstuna
Ladingen Eskilstuna
Ladingen Eskilstuna
Ladingen Eskilstuna
Ladingen Eskilstuna
Ladingen Eskilstuna

Ladingen skapar bättre lokaler att trivas i för hyresgäster, deras medarbetare och kunder.