Ladingen

Kung Hans väg 3

På plan 5 i fastigheten Ritaren 3 har vi flyttat in i ett helt nyrenoverat kontor. Kontoret har byggts om från ett typiskt cellkontor från 80-talet med låg takhöjd till ett öppet och välkomnande kontor i en trivsam miljö. Kontoret är indelat på 320 m² i två plan. Planlösningen förenar öppet kontorslandskap med fikaplats, kök, öppna mötesplatser och enskilda mötesrum. Via den egendesignade trappan når man konferensrum, arkiv och en trevlig uteplats. Medvetet genomarbetade byggnadsdetaljer och egendesignad inredning med minimalistisk utformning ger kontoret en modern känsla. Lokalen är målad i en lugn färgskala men med kontrastfärger på inredning och textil. För att skapa en ombonad och hemtrevlig känsla i lokalen så har stort fokus lagts på belysning. Där har vi kombinerat traditionell kontorsbelysning med ljuskällor som återfinns i hemmet, vilket ger funktionalitet och trivsel.

Kontor

Ladingen
Ladingen
Ladingen

Ladingen skapar bättre lokaler att trivas i för hyresgäster, deras medarbetare och kunder.