Lediga lokaler i Eskilstuna

En hyresvärd i Eskilstuna

Vi på Ladingen äger och förvaltar fastigheter på olika platser i Sverige med fokus på att hyra ut kontorslokaler, handelslokaler och lagerlokaler i Eskilstuna. Vi har varit verksamma som hyresvärd under många års tid i Eskilstuna med stort fokus på energioptimering och skapande av moderna lokaler och arbetsplatser för våra hyresgäster. Vi hyr ut lokaler i attraktiva områden där företag vill etablera sig och där fastigheterna har stor utvecklingspotential. Ett par av dom områdena är Väster men även Kunskapen som är en del av Vilsta i Eskilstuna.

Vi är en hyresvärd som lyssnar på våra hyresgäster och arbetar med att utveckla och anpassa lokalerna efter varje hyresgästs önskemål och verksamhet. För oss är alla hyresgäster en i Ladingenfamiljen. Därför jobbar vi extra hårt med miljön, både inne som ute. En god inomhusmiljö med bra luft är viktig för att vi ska må bra och jobba effektivt. Men alla system förbrukar även energi. På Ladingen strävar vi alltid efter sänkt energianvändning i våra byggnader och hyreslokaler och vi ser till att energin som förbrukas är förnybar så vi kan göra världen till en bättre plats, men inte minst för att kunna erbjuda attraktiva och energisnåla affärslokaler som uppfyller våra hyresgästers krav gällande hållbarhetsfrågor.

Här nedan hittar du våra lediga lokaler i Eskilstuna. Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller är intresserad av att hyra en lokal i Eskilstuna. Vi lyssnar på dig och kan anpassa lokalytan efter dina behov.