Lediga lokaler i Eskilstuna

Ladingen med fokus på fastigheter i Eskilstuna

Familjeföretaget Ladingen äger och förvaltar fastigheter runtomkring i Sverige med fokus på kontorslokaler, handelslokaler och lagerlokaler. Under 13 års tid har Ladingen arbetat med fastigheter i Eskilstuna med stort fokus på energioptimering och skapande av moderna arbetsplatser för våra hyresgäster. Vi hyr ut lokaler i attraktiva områden för företag att etablera sig och där fastigheterna har stor utvecklingspotential. Ett par av dom områdena är bland annat Väster men även Kunskapen som är en del av Vilsta i Eskilstuna.

Ladingen är en hyresvärd som lyssnar på sina hyresgäster och arbetar med att utveckla och anpassa lokalerna efter varje hyresgästs önskemål och verksamhet. För oss är alla hyresgäster en i Ladingenfamiljen. Därför jobbar vi extra hårt med miljön, både inne som ute. En god inomhusmiljö med bra luft är viktig för att vi ska må bra och jobba effektivt. Men alla system förbrukar även energi. På Ladingen strävar vi alltid efter sänkt energianvändning i våra byggnader och vi ser till att energin som förbrukas är förnybar så vi kan göra världen till en bättre plats men inte minst för att kunna erbjuda attraktiva och energisnåla lokaler som uppfyller våra hyresgästers krav gällande hållbarhetsfrågor.

Väster

Väster är en stadsdel i centrala Eskilstuna där stadens historia som industristad utmärker sig genom de unika tegelbyggnaderna, många med kulturhistoriskt minne. På Väster utvecklar och renoverar Ladingen lokaler och hela byggnader till moderna arbetsplatser för de lokala företagen i Eskilstuna, samtidigt som vi jobbar med att bevara charmen från industrierna som tidigare verkat på platsen.

De senaste 100 åren har Väster utvecklats från ett renodlat industriområde till ett centralt och levande område som numera erbjuder både handel, restauranger och moderna bostäder. Området växer fram från Munktellstaden vidare västerut med perfekt avstånd till resecentrum, högskolan, handelsområden och Eskilstunas centrum. Några av våra hyresgäster på Väster är Biostaden, Le Croissant, Buon Gusto, Azets, Structor, Energimarknadsinspektionen, Energimyndigheten, Länsförsäkringar, Apoteksgruppen, Amarant, Willy:s, Guldklimpen och Padel Sports Club mfl.

Några av våra hyresgäster

På Ladingen strävar vi alltid efter ett nära samarbete med våra hyresgäster. Vårt mål är att skapa en långsiktig och trygg relation. Förvärv görs i centralt belägna områden där den enskilda fastigheten har stor utvecklingspotential. I samråd med hyresgästen förädlar vi med ambitionen att genom moderna och flexibla lösningar skapa trivsamma miljöer med så lite påverkan på miljön som möjligt. Vi välkomnar alla typer av hyresgäster.

Snabbgross
Swedol
Postnord
UniGuide
Smedhälsan
Transportstyrelsen
Actic
Samhall
Energimyndigheten
NCC
Elite Hotels
Willys
Willys
Eskilstuna Kommun
Padel Sports Club
Anticimex
Azets
CGI
Länsförsäkringar Södermanland
EI
SATS
Structor
Vattenfall
Wurth
Protools

Ladingen skapar bättre lokaler att trivas i för hyresgäster, deras medarbetare och kunder.