Näbben 2

Lagerkvistsgatan 8

Fastigheten Näbben 2 är centralt belägen i Eskilstuna med bra kommunikationsmöjligheter liksom närhet till E20. Fastigheten består av fabrikslokaler och ett tillhörande kontor där fasad- och stålpartiföretaget Thoruns har bedrivit sin verksamhet i flera decennier.

2018 påbörjades renoveringen av fastigheten både utvändigt och invändigt. Den tidigare fasadplåten har bytts ut till en ny Sinusplåt och samtliga fönster har bytts ut. Invändigt har vi renoverat kontoret och byggt ett nytt rymligt konferensrum samt byggt ett modernt och trivsamt personalutrymme med kök. Naturligtvis har Thoruns själva levererat dörrar och invändiga glaspartier som skapar känslan av ett öppet landskap. Förutom nya ytskikt har ny energisnål belysning installerats och Thoruns har själva inrett med moderna och smidiga hyllsystem från String och möbler från Hay.

Vi har installerat ett nytt ventilationssystem med värmeåtervinning och integrerad komfortkyla för att energieffektivisera bygganden. Utvändigt har även skyltningen har uppdaterats.

Kontor

Lager

Butiker

Industri

Näbben 2
Näbben 2
Näbben 2

Ladingen skapar bättre lokaler att trivas i för hyresgäster, deras medarbetare och kunder.